Stucadoorsbedrijf Van Hoogdalem BV

Stukadoorsbedrijven Schiedam
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Van Heekstraat 29 F Kaart
Plaats
3125 BN  Route Schiedam
Telefoon
010 434 8947
E-Mail
info@vanhoogdalemstucadoors.nl
Website

Informatie

Ik ben Vincent van Hoogdalem directeur van het bedrijf sinds 01-01-05. Het bedrijf bestaat al sinds 1933 en ik werkte er al 16 jaar als werknemer. De drie broers van Unen waren op leeftijd om van hun pensioen te gaan genieten. Hierdoor kon ik het bedrijf overnemen en voortzetten. Het bedrijf heeft alleen maar werknemers met diploma's , veel ervaring en zijn VCA gecertificeerd . Het doel van het bedrijf is klein te blijven zodat er optimaal contact is tussen werknemer en werkgever. Dit komt ten goede aan de 100% kwaliteit van het werk dat geleverd moet worden. 'Wij maken GRATIS een offerte voor u Thuis of op Lokatie tot 16.00u hierna is er een afspraak mogelijk De beleefdheid naar de klant, netheid, strakheid en het schoon houden van het te maken project zijn bij ons de grootste aandachtspunten. Daarbuiten staan wij voor u klaar om uw wens voor wat mogelijk is te vervullen. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Daarbuiten hebben wij ook in meerdere kerken het lijstwerk gerestaureerd. Lijstwerk is in vele varianten te maken, het is een sierstuk in uw huis. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis als u het plafond direct laat airless spuiten.. Wilt u nog meer lijstwerken bekijken? Dan komen wij met een boek vol assortimenten bij u langs, en maken we voor u gelijk een gratis offerte. U mag natuurlijk ook bij ons komen kijken! Heeft u een oude houten, zachtboard of rieten plafond dan kunnen wij deze vervangen. Door eventueel een gipsplaten plafond met de volgende afwerkingen: Glad gepleisterd: Een gepleisterd plafond is een plafond dat helemaal strak wordt gemaakt, en later gesausd kan worden. En op dit plafond kan dan ook lijstwerk worden gemaakt. Na beschadiging goed te repareren. BETONLOOK wij maken voor betonlook in diverse ruimtes. bv in de douche , wc , keuken, meubels maar ook gewoon in de woonkamer. in diverse kleuren en met een sealing voor het schoon houden.

Stucadoorsbedrijf Van Hoogdalem BV is gevestigd op Van Heekstraat 29 F . Het volgende wordt aangeboden: Stukadoorsbedrijven In Schiedam zijn er 19 andere Stukadoorsbedrijven. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Advies, Buitenmuur stucen, Gipsplaten plaatsen, Muur stucen, Onderhoud, Plafond stucen, Renovatie, Reparatie, Wandafwerking, Geen voorrijkosten, Gratis offerte, Spachtelputz, Granol, Marmerpleister, Sierpleister, Spackspuitwerk, Ornamenten, isolatie, betonpleisters, airless spuitwerk.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Stucadoorsbedrijf Van Hoogdalem BV

Give stars

Openingstijden

telefonisch , app of email

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Stukadoorsbedrijven
0104348947 010-434-8947 +31104348947 0653646645 06-53646645 +31653646645

Kaart Van Heekstraat 29 F

Loading map...