Hearing Aids Schiedam

Beter Horen Schiedam

Hearing Aids Schiedam
Maak afspraak | Beter Horen begint bij Beter Horen

Adres
Hof van Spaland 40
Plaats
3121 CB  Schiedam
Telefoon
010 471 1661
E-Mail
info@beterhoren.nl
Twitter
@BeterHorenNL
Facebook
2179497598793403
Website
www.beterhoren.nl
Reservations
www.beterhoren.nl

Informatie

Bij een audicien van Beter Horen krijgt u altijd een hooroplossing op maat. Als eerste stellen we een uitvoerige diagnose: hoe gaat uw gehoor bijvoorbeeld om met hoge tonen en rumoerige situaties? Vervolgens nemen we ruim de tijd om uw persoonlijke behoeften en voorkeuren in kaart te brengen. Ten slotte combineren we al deze kennis met de laatste technologie om uw hooroplossing volledig op uw situatie af te stemmen. Zodat u volop kunt genieten van de dingen die u plezier geven! Kom dus gerust eens langs bij een Beter Horen winkel bij u in de buurt.

Beter Horen Schiedam is gevestigd op Hof van Spaland 40 . Het volgende wordt aangeboden: Hearing Aids In Schiedam zijn er 3 andere Hearing Aids. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords audicien, hoorspecialist, hoortoestel, gehoorapparaat, hoortoestellen, oordoppen, oordoppen op maat.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Products And Services

 • Gratis hoortest

  Last van gehoorproblemen? Maak een afspraak en laat uw gehoor gratis testen in de winkel. Laat u hoortoestel op maat maken en profiteer nu van een vrijblijvende proefperiode.

  Link: Gratis hoortest

 • Gratis proefperiode hoortoestel

  Zo’n hoortoestel, hoe voelt dat nou? En hoeveel beter gaat u er van horen? En wat zie je ervan? Bij Beter Horen begrijpen we goed dat u met zulke vragen zit. Daarom krijgt u een hoortoestel, volledig afgestemd op uw gehoor, een aantal weken gratis en vrijblijvend op proef. Zo kunt u zelf ervaren of het iets voor u is.

  Link: Gratis proefperiode hoortoestel

 • Batterijen en onderhoudsproducten in de webshop

  In de webshop van Beter Horen vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hoortoestel. Zo kunt onder meer batterijen en onderhoudsproducten gewoon vanuit uw luie stoel bestellen. Zeker in deze tijd wel zo makkelijk! Wij bezorgen dit graag bij u thuis!

  Link: Batterijen en onderhoudsproducten in de webshop

 • Professioneel hooradvies

  Beter horen begint bij Beter Horen. Wij geloven dat iedere hoorverhaal uniek is. En iedere wens persoonlijk. We zoeken daarom altijd naar een persoonlijke oplossing. Maatwerk, noemen we dat. Het is al meer dan honderd jaar ons specialisme. We hebben alle mensen en middelen in huis om onze garanties na te komen. We gaan door tot we een oplossing hebben gevonden waarmee onze klanten 100% tevreden zijn.

  Link: Professioneel hooradvies

 • Telefoons voor slechthorenden

  Niets is zo vervelend als een telefoongesprek waarbij u de ander nauwelijks kunt verstaan. Onze telefoons voor slechthorenden met ingebouwde versterker zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die minder horen. Daardoor zijn ze ook zeer geschikt als seniorentelefoon. De toestellen bieden een optimale geluidskwaliteit. Ook voor slechtzienden bieden wij diverse oplossingen.

  Link: Telefoons voor slechthorenden

 • Wekkers voor slechthorenden

  Beter Horen heeft een ruim aanbod aan wekhulpmiddelen voor doven en slechthorenden. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u zich verslaapt. Een trilwekker of wekker met licht (ook wel flitswekker genoemd) kan u helpen wanneer u het geluid van een wekker niet hoort. Bekijk snel ons aanbod of kom eens langs in onze winkel.

  Link: Wekkers voor slechthorenden

 • Wij staan voor u klaar

  Bij Beter Horen staan we graag op een zo veilig mogelijk manier voor u klaar. Daarom werken we in alle Beter Horen winkels volgens de covid-richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Maak gerust een afspraak voor een gratis hoortest.

  Link: Wij staan voor u klaar

Categorieën

Hearing Aids
0104711661 010-471-1661 +31104711661

Kaart Hof van Spaland 40

Loading map...