Kapperazzi Kapsalon

Schoonheidssalons Schiedam
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Hof van Spaland 38 Kaart
Plaats
3121 CB  Route Schiedam
Telefoon
010 470 8801
E-Mail
info@kapperazzi.nl
Facebook
pages/Kapperazzi-Kapsalon/2045275125533454
Website

Informatie

Kapperazzi Schiedam kan je vinden in het Hof van Spaland in Schiedam. De gezelligheid van dit winkelcentrum vind je terug in de kapsalon. Het team heeft maar 1 doel en dat is jou mooier maken. Door te kijken naar gezichtsvorm, kleur ogen, huid en haar geven zij precies datgene wat jij nodig hebt. Of het gaat om een passende coupe, een nieuwe haarkleur of een feestkapsel, wij staan voor je klaar! Jouw wensen worden meegenomen in het advies. Wij werken op afspraak. Natuurlijk kun je altijd bellen naar de salon hoe druk het is. Online afspreken 24/7 is natuurlijk ook een mogelijkheid. Door hoogwaardige training op vaktechnisch gebied zijn onze salonmedewerkers altijd op de hoogte van de laatste trends op haargebied.

Kapperazzi Kapsalon is gevestigd op Hof van Spaland 38 . Het volgende wordt aangeboden: Schoonheidssalons In Schiedam zijn er 59 andere Schoonheidssalons. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords American Crew, Kerastase, Begane grond, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen, Epileren, Knippen, Wassen, Coupe soleil, Permanent, Metamorfose, Bruidskapsel, Haaradvies, Haaranalyse, Haarmode / haartrends, Highlights / lowlights, Hoofdmassage, Kinderen, Make-up, Verven / kleuren, Visagie, Vlechten, Great Lenghts, Indola, Dameskapper, Herenkapper, Föhnen, Zonder afspraak, Kinderkapper, Zowel op afspraak als zonder afspraak, Haaruitval en hoofdhuid, Hairextensions, Schwarzkopf.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Kapperazzi Kapsalon

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

American Express , Visa , Cash , MasterCard

Logo

Categorieën

Schoonheidssalons
0104708801 010-470-8801 +31104708801

Kaart Hof van Spaland 38

Loading map...